Gestalt-workshops in Thailand of Frankrijk

Praktijk voor Gestalttherapiebackground-gestaltweek-frankrijk-power[1].jpg Gestalttrainer/therapeut, MW-VO groepswerker, supervisor geeft hulp, ondersteuning en begeleiding aan mensen, middels individuele- relatie-consulten of groepstrainingen, waar jou functioneren het middelpunt is van waaruit je in eigen kracht de wereld kan veranderen. Als jij in harmonie bent met jezelf dan heeft dat een krachtig en voedend effect op je leef omgeving.

 

Als je kunt ontdekken dat je sommige onwelkome gevoelens genegeerd hebt, dan kost dan energie en kracht. Je kunt je kracht en vrijheid hervinden door helder stil te staan bij wat in die unieke en mooie geest, ziel en lichaam van jou gebeurt.

Als jij gewaar bent wat blokkeert, wat belemmerd en wat leidt tot immobiliteit, of waarom je er soms in gevoelige situaties op los gaat met een te grote hamer, waar zuiver gewaar zijn de sleutel is, en helder zicht op hoe je zo verstrikt bent geraakt in bepaalde manieren van reageren, dan kun je in “bewust zijn” bevrijd gaan voelen, oude patronen los laten en een kiezen voor een nieuwe weg van leven.

 

Als jij in dagelijks leven zoekt naar wegen om los te komen van de sleur, van gewoontes of telkens hetzelfde patroon in contact of relatie, waar vernieuwing tot nu toe onmogelijk lijkt.

Ieder ervaren negatief gevoel in de relatie heeft de kiem van spirituele groei in zich.

 

Ik geef diverse vormen van werken aan je mogelijkheden in leven en werk in een groep:

1 keer per maand een middag van 14.00 tot 17.00 uur voor support, netwerken, supervisie en intervisie over dagelijkse situaties waar je meer helderheid wilt voor de praktische eigen keuzen in werk en onderneming.

 

Werken aan je relatie: Scheiding is niet nodig als je bereid bent voor de relatie te gaan. Als je vertrouwen herwinnen in de relatie mogelijk wilt maken. Vallen en met vernieuwd inzicht weer opstaan. Dit is wat ik doe en wat ik doe kan ik veranderen.

Je kunt werken middels relatieconsulten van 1,5 uur per keer en herhaling naar behoefte voor een doorgaand leerproces.

Je kunt ook investeren in je relatie door een intensieve en inspirerende week in de Allier te volgen.

1 week verblijf in een gite in de Allier met een intensieve training werken aan je relatie/huwelijk. Dagelijks 1 sessie en verder in de dag samen verwerken, oefenen en ontspannen met de aangereikte middelen en wat je hebt ontdekt over je zelf.

In de omgeving van Treignat kun je wandelen in de bossen, over smalle laantjes gaan, hischorische monumenten bezoeken, klimmen op stenen uit de ijstijd enz.; bewonderen, aanraken, voelen

 

Evert van der Weide, gestalttherapeut en mens

Een gedachte over “Gestalt-workshops in Thailand of Frankrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s