Een concrete doorbraak in contact, relatie en/of beroep nu

Maak jezelf vrij van belemmeringen of beperkingen.

Op dit moment groeit het bewustzijn van leven in gewaar zijn. Als jij iets herkend van het volgende. Dat kan niet ….. dat is niet mogelijk …. ik zou niet weten hoe …. ja dat zal wel … dat lukt nooit …. ik voel mij geblokkeerd…. Vaak reageren en handelen ik en jij vanuit gewoonten ofwel ingeslepen gedragspatronen (noemen ze nu de comfortzone) en moeilijk om van vrij te komen hé. Maar als je gebruik gaat maken van je innerlijke wijsheid, je intuïtie, je helder kunt waarnemen, zuiver gewaar zijn wilt ontwikkelen, je focus, energie en denken, handelen en voelen richt op een zeker doel, dan zul je ontdekken dat er allerlei mogelijkheden op je pad komen. Ga je mee ….?

Doe deze oefening eens: spreek een zin uit met “ik kan ….” en sta stil bij hoe het voelt? en vervolgens “ik kan niet ….”. Voel je verschil in energie?

Op 28 en 29 oktober as. vindt in De Schaapskooi te Tynaarlo een uniek Gestalt weekend plaats: Nog enkele plaatsen beschikbaar.

Dit weekend wordt geleid door twee ervaren Gestalt therapeuten

Evert van der Weide , 71 jaar, woont in Frankrijk, heeft 34 jaar ervaring als Gestalt therapeut en werkte individueel en met groepen in Nederland, Frankrijk en Thailand. Evert groeide op Tynaarlo en komt dus op bekend terrein (polstok springen over het lokale beekje).

Inspirators waren voor hem Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler en Alexander Lowen. Hij is gepassioneerd door de mogelijkheden tot persoonlijke groei voor ieder mens.

Hans Roosenbrand , 65 jaar, woont in Tynaarlo, heeft jarenlange ervaring als Gestalt therapeut en is oprichter van en docent aan de Academie Recresco. Gestaltwerk en lichaamsgericht werk heeft hij samen gebracht in zijn manier van werken.

Inspirators waren voor hem Fritz en Laura Perls, Erving Polster, James Simkin , Carl Rogers en Alexander Lowen.

De samenwerking tussen deze twee ervaren therapeuten zal garant staan voor een i n s p i r e r e n d , levendig en o n t d e k k e n d weekend.

Dit weekend is voor een ieder die wil ontdekken, bereid is te ervaren wat aanwezig is en wil stilstaan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf, dan kan dit weekend ondersteunen om een doorbraak te realiseren.

De twee ervaren begeleiders staan garant voor persoonlijke aandacht en een afwisselend programma.

Het weekend start op vrijdagmorgen 10.00 uur en eindigt op zaterdagavond 21.00 uur. De locatie is De Schaapskooi, Scheperweg 2, Tynaarlo, Drenthe, Nederland een natuurrijke locatie die garant staat voor rust en privacy.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. Als je wilt is het mogelijk in de Schaapskooi te overnachten. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd en koffie/fris. Je kunt je opgeven voor dit weekend door een aanmeldingsformulier aan te vragen. Als je deze ingevuld terugstuurt sta je ingeschreven.

Evert van der Weide     email: degeleroos@gmail.com    Tel.: +33627786252 of gratis (video) bellen via Skype: Evert van der Weide voor info. Zie ook Linked of Facebook.

www.degeleroos.nl

Hans Roosenbrand   email: recresco@kpnmail.nl

www.recresco.nl

Voel je je aangesproken als je dit leest en wil je deelnemen aan dit Gestaltweekend, dan kun je je aanmelden door een email te sturen naar Hans  of Evert. Daarna ontvang je een aanmeldingsformulier dat je ingevuld kunt retourneren.

evert-web-klein

“Jij kunt ontdekken hoe je anderen de ruimte kunt geven bij zichzelf te komen”.

Ontdek het in het weekend.

 

Ik werk met het focus op houding en beweging, gebruik van taal, meditatie, (interne) dialoog zonder oordeel met het delen van het zelf aan de ander, de gestaltformatie, expressie geven aan voelen, exploreren, helende muziek en rockmuziek, verkennen van identificaties, awareness, herkenning en in beeld brengen van leefpatronen en wat ter plekke als werkpunt (goal in je leven) ingebracht door de deelnemers. Je zelf terug vinden en hoe meer jij je zelf (her)kent, hoe meer je in staat bent anderen te ondersteunen in hun eigen spoor in dit leven,

In verbinding en ik hoop om jou te ontmoeten op het pad naar realiseren wat je wilt in het dagelijks leven, een inspirende relatie, genieten van succes in je werk en ik wil je graag ontmoeten in de ontdekkingstocht naar je ongelimiteerde kansen en mogelijkheden in het inspirerende “hier en nu” om blokkades los weken,

Melissa Etheridge with Tony Robbins: “I need to wake up and to let go my limited beliefs” Inspirerende video en prachtige song. Klik op ondertiteling.

https://www.youtube.com/watch?v=w5UmjJlm5jk

In verbondenheid,

Evert van der Weide, reeds 34 jaar gestalttherapeut en mens,

N.B. Ik ben gestalttherapeut, gestalttrainer, maatschappelijk werker, maatschappelijk werkende met voortgezette opleiding: groepswerk en supervisiebevoegdheid. Ik support mensen vanaf 1980 in mijn eigen praktijk in Den Haag tot 2007 en achteréénvolgens Pak Nam Pran, Thailand t/m 2009 en daarna Treignat in Frankrijk tot heden en Khao Kalok (onder Hua Hin), Thailand tijdens de trainingen aldaar.

Zie ook het boek “Gestalt benadering, Gestalt in actie” van Fritz Perls, Uitg. De Toorts 1976.

“Als we ons zelf niet kunnen begrijpen in ons voelen en onze sensitiviteit, dan zullen we niet een zelf realiserend leven kunnen leiden”.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s