Jouw spirit hervinden in leven, werk en relatie.

Jouw doorbraak maken naar staan in je kracht “hier en nu”

Loop je hier tegen aan?

De indruk niet geaccepteerd te worden of dat je iets verkeerd doet. Niet gehoord worden. Voel jij je niet herkend in je intentie? Raak je van slag door de reactie van een ander.

Of merk jij dat jij je onbehaaglijk voelt, dat iets blijft zeuren op de achtergrond, dat je niet meer geniet van wat je doet. Voel je geen energie meer. Voel jij je vaak moe. Vraag jij je af of je goed doet of niet. Dat werk door in je functioneren in relatie, werk of contact. Vage lichamelijk klachten of stress en weinig kunnen verdragen van een ander? De lol is eraf?

Herinner jij je een moment dat jij je goed voelde en alles helder zag. Wil je daar naar terug en weer helder zien waar je voor wilt gaan nu. Weer in eigen beheer krijgen en dat je de eigen kwaliteiten herkend en voelt. Fijner voelen in relatie en in andere situaties.

Ik heb dit zelf ook meegemaakt en ik weet hoe het is. Ik heb mij gespecialiseerd in de gestaltbenadering van leven en ik heb ervaren hoe snel ik daardoor weer bij mij zelf kwam. Ik assisteer en coach jou naar een doorbraak in jouw levenssituatie. Ook jij hebt de tools reeds in je. Ik nodig je uit voor deelname aan:

Uniek Gestalt weekend Op 28 en 29 oktober a.s. in Quinta Essentia te Zwaanshoek: Nu een laatste kans tot aanmelding. Voor 25-10-2016

Een kans vrij te komen uit de verstrikkingen in het heden of de vastgeroeste patronen van denken, doen en voelen uit het verleden.

evert-web-klein

Ik ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb 34 jaar ervaring als Gestalt therapeut en ik werk individuele- of met relatie-gesprekken, geef supervisie en ik werk met groepstrainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler en Alexander Lowen. Ik ben en ik blijf gepassioneerd door de mogelijkheden tot persoonlijke groei voor ieder mens in zijn huidig leven.

In het weekend geef ik je als bonus de mogelijkheid voor een individueel consult en als bonus geef ik je na het weekend een video-consult via Skype of Line ter bekrachtiging van je voortgang.

Vraag inschrijfformulier, stuur terug of meld je onmiddellijk aan via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna stuur ik je een  routebeschrijving.

Het weekend start op vrijdagmorgen 10.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur. De locatie is Quinta Essentia, Zwaanshoek, Nederland een natuurrijke locatie die garant staat voor rust en privacy en vlakbij Heemstede en Amsterdam.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. Als je wilt is het mogelijk in de Quinta Essentia te overnachten. De kosten voor dit weekend zijn     € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

Tel. en sms +33627786252

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s