Jij kunt contact herstellen in leven, werk en relatie.

Wil jij een doorbraak in 30 minuten naar staan in de kracht van het “nu”

Loop je hier tegen aan:

De indruk niet geaccepteerd te worden of dat je iets verkeerd doet. Niet gehoord worden. Voel jij je niet herkend in je intentie? Raak je van slag door de reactie van een ander.

 • Merk jij dat jij je onbehaaglijk voelt, dat iets blijft zeuren op de achtergrond
 • Dat je niet meer geniet van wat je doet.
 • Voel je geen energie meer.
 • Voel jij je vaak moe.
 • Vraag jij je af of je op het goede spoor bent of niet.
 • Vage lichamelijk klachten
 • Ervaar je stress of druk in wat je doet
 • Kun je weinig verdragen van een ander?
 • Gevoel tegen een muur te praten

Dat werk door in je functioneren in relatie, werk of contact ofwel heeft effect op hoe jij je voelt in je leven nu.

Herinner jij je dat moment nog dat jij je goed voelde en alles helder zag? Wil je daar naar terug en weer helder zien waar je nu voor wilt gaan. Weer aan het roer staan van je levensboot en dat je de eigen kwaliteiten herkend en voelt. Fijner voelen in relatie/contact en in andere situaties?

Ik heb dit zelf ook meegemaakt en ik weet hoe het is mij niet lekker te voelen en hoe ik mij kan herstellen als ik helder zicht heb op wat ik doe.

Ik heb mij gespecialiseerd in de gestaltbenadering van leven en ik heb ervaren hoe snel ik door nieuwe inzichten in het nu weer bij mij zelf kwam. Ik assisteer en support jou naar een doorbraak in jouw levenssituatie. Ook jij hebt het vermogen tot zuiver waarnemen reeds in je. Ik nodig je uit voor deelname aan:

Uniek Gestalt weekend Op 28 en 29 oktober a.s. in Quinta Essentia te Zwaanshoek: Nog een laatste kans tot aanmelding. Voor 23-10-2016

Jouw kans vrij te komen uit de verstrikkingen in het heden of de vastge-roeste patronen van denken, doen en voelen uit het verleden en dat met ondersteuning door een ervaren gestalttherapeut .

evert-web-klein

Ik ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb 34 jaar ervaring als Gestalt therapeut en ik werk met individuele- of met relatie-gesprekken, geef supervisie en ik werk met groepstrainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijkheden tot persoonlijke groei voor ieder mens in zijn huidig leven.

Doe nu mee aan dit Unieke Gestalt weekend Op 28 en 29 oktober a.s. zodat jij jezelf de kans geeft op een doorbraak in jouw levenssituatie.

En als jij uiterlijk morgen inschrijft voor deelname aan het weekend geef ik 2 bonussen:

 1. de mogelijkheid voor een individueel consult in het weekend
 2. na het weekend geef ik als bonus een video-consult via Skype of Line ter bekrachtiging van je voortgang.

Vraag inschrijfformulier, stuur terug of meld je onmiddellijk aan via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna stuur ik de routebeschrijving.

Het weekend start op vrijdagmorgen 10.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur. De locatie is Quinta Essentia, Zwaanshoek, Nederland een rustgevende locatie die garant staat voor rust en privacy.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. Als je wilt is het mogelijk in de Quinta Essentia te overnachten. De kosten voor dit weekend zijn     € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

Zie ook http://www.degeleroos.nl  of sms/bel telefoon: +33627786252

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s