Een transformatie in je leven, relatie en werk. Succes.

Subliem Gestalt-weekend 16-17 december 2016 in Domaine Le Roc Foucaud, 03120 Saint Prix te Frankrijk.

Nog enige plaatsen in dit sublieme gestalt-weekend.

In het afgelopen weekend te Zwaanshoek in Nederland waren er vele transformaties aan nieuwe inzichten van de deelnemers. Anders kijken, anders voelen, anders kunnen doen. Waar ben jij?

  • Lijkt alles materieel goed en desondanks mis je energie?
  • Merk je in contact dat er iets blijft hangen in denken?
  • Heb je het gevoel te falen, “steeds mislukken”?
  • Ervaar je de relatie als doodgebloed in telkens hetzelfde gedrag?
  • Heb je moeite met nee zeggen?
  • Durf je geen grenzen te stellen?
  • Twijfel je aan de keuzen die je zou moeten maken?
  • Ervaar je beperkingen en wil je vrij voelen in contact?

Op het moment dat er een doorbraak is in jouw situatie komt de innerlijke schoonheid zichtbaar in energieke houding en stralende ogen. Herstel van zelfvertrouwen, vrij van stress en geloven in je “zelf”.

Dit gestalt-weekend is voor ieder die wil o n t d e k k e n, bereid is te ervaren en wil stilstaan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf, dan kan dit weekend daar aan bijdragen.

Een meervoudige afspraak of deelname aan weekend-training is meer effectief dan een éénmalige ontmoeting. Werken aan jezelf heeft tijd nodig, geduld en herhaalde oefening.

Ik heb mijzelf pas gerealisserd in mijn leven op het moment dat ik de keuze maakte niet alleen een training gestalt te gaan volgen, maar er mee te beginnen. Ik wilde niet wachten. Ik wilde doen. Er voor gaan en de ontmoeting aan gaan met wat ik tegen kom. Mogelijkheden creëren voor de zelf, kennen van de zelf:

Subliem en inspirerende Gestalt weekend op 16 en 17 december a.s. in Saint Prix onder Lapalisse te Frankrijk.

Ik weet «Voornaam» dat jij heel diep van binnen behoefte hebt aan een andere manier van leven en naar een ingang zoekt. Ook jij kunt in een veilige omgeving aandacht vragen voor wat in je leeft en dat met ondersteuning door een ervaren gestalttherapeut en de andere deelnemers in de groep uitwerken en een transformatie realiseren.

evert-web-kleinIk ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb 34 jaar ervaring als Gestalt therapeut en ik werk met individuele- of met relatie-gesprekken, geef supervisie en ik werk met groepstrainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijkheden tot persoonlijke groei voor ieder mens in het actuele moment van dit leven.

Doe nu mee aan dit Sublieme Gestalt weekend op 16 en 17 december? Geef je tijdig op.

Vraag inschrijfformulier, stuur terug of meld je onmiddellijk aan via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna stuur ik het inschrijfformulier en daarna de routebeschrijving.

Het weekend start op vrijdagmorgen 10.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur. De locatie in Saint Prix, Frankrijk op een rustgevende locatie die garant staat voor rust en privacy.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. Ieder heeft een eigen slaapkamer. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

Tegen meerkosten is een slaapkamer met douche mogelijk.

Wil je graag een dag eerder aankomen of een dag later weg dan is dat mogelijk. Vraag info.

Ter inspiratie: Ontroerende transformatie van de depressie van een 13 jarig meisje: https://www.youtube.com/watch?v=omDkV5n_cxM

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s