Een wonder creëren in leven, relatie en werk.

Ieder van ons een totale omslag in leven en werk realiseren. Ontdekken.

In de afgelopen weken waren er vele transformaties en nieuwe inzichten van de mensen waar ik mee heb gewerkt. Anders kunnen kijken, anders kunnen voelen, anders kunnen doen.

  • Komt angst voor mislukken telkens op de voorgrond?
  • Heb je in contact een onbehaaglijk voelen?
  • Weet je niet wat je voelt in een situatie?
  • Kom je in het denken over de ander in het sociale rollenpatroon?
  • Voel jij je niet vrij in het sociale contact?
  • Kun je de aandacht richten op innerlijk gewaar zijn in contact?
  • Wil je vrij komen van medicijngebruik en gestelde diagnoses?
  • Voel je al jaren vastlopen in de relatie en wil je een doorbraak?

Een doorbraak in jouw situatie is mogelijk als je gewaar wordt van hoe je de taal gebruikt, waarop jij je tot nog toe hebt gefocust en welke houding en gevoel je realiseert in hoe je iets doet. Helderheid krijgen in wat je niet ziet. Welk denkpatronen blokkeren je succes. Hier een prachtig voorbeeld van een doorbraak in een relatie van een deelneemster:

“Ik zie hoe ik eindelijk bij mijzelf kom en mijn eigen pijn voel, in plaats van me te richten op “hoe kan ik dit veranderen bij mijn man” en dat is een wezenlijke ontdekking en eigenlijk ook al een deel van verandering in mijn patroon”.

Hierboven realiseert iemand zichzelf en kan dan ook de deur naar de ander weer kunt openen en kan meer begrijpend invoelen vanuit welke beleving de ander wellicht reageert.

Dit gestalt-weekend is voor ieder die wil o n t d e k k e n, bereid is te ervaren en wil stilstaan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf, dan kan dit weekend daar aan bijdragen.

Een meervoudige afspraak (8 of 10 sessies) of deelname aan weekend-training is meer effectief dan een éénmalige ontmoeting. Werken aan jezelf heeft tijd, geduld en herhaalde oefening nodig.

Ik ontdekte toen ik de trap afliep om iemand te begroeten bij thuiskomst ik een standaard norse verwachting gebruikte en toen ik mij dat realiseerde veranderde ik dat door een onverwachts vriendelijke begroeting. Effect was onmiddellijk voelbaar door de blije verrassing bij de ander. In gewaar zijn kunnen we de wereld veranderen. Mogelijkheden creëren voor ons zelf en kennen van ons zelf:

Uniek en inspirerende Gestalt weekend op 16 en 17 december a.s. in Saint Prix onder Lapalisse te Frankrijk.

Ik ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb 34 jaar ervaring als Gestalt therapeut en ik werk met individuele- of met relatie-gesprekken, geef supervisie en ik werk met groepstrainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijkheden tot persoonlijke groei voor ieder mens in het actuele moment van dit leven.

Doe nu mee aan dit Unieke Gestalt weekend op 16 en 17 december? Geef je nu op en ga ervoor.

Vraag inschrijfformulier, stuur terug of meld je onmiddellijk aan via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna stuur ik het inschrijfformulier en daarna de routebeschrijving.

Het weekend start op vrijdagmorgen 10.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur. De locatie in Saint Prix, Frankrijk op een rustgevende locatie die garant staat voor rust en privacy.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. Ieder heeft een eigen slaapkamer. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

Tegen meerkosten is een slaapkamer met douche mogelijk.

Wil je graag een dag eerder aankomen of een dag later weg dan is dat mogelijk. Vraag info.

Ter inspiratie: Ontroerende transformatie van de depressie van een 13 jarig meisje: https://www.youtube.com/watch?v=omDkV5n_cxM

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

le-roc-foucaud-2-1 Le Roc Foucaud – Saint Prix in Frankrijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s