Een sprong in het diepe en dan ……………. nieuwe kansen

De kracht van jouw……    support voor het jaar 2017

Ook jij hebt een onnoemelijke kracht naar verandering en heling in jouw levenssituatie.

Juist in crisismomenten, wanneer iets niet zo fijn loopt komen de ongekende mogelijkheden beschikbaar. Weet je waarom ik je deze email stuur? Dat is omdat ik weet dat ook jij deze ongekende mogelijkheden in je hebt. Ik weet dat je dieper levende belevingen hebt die zoeken naar expressie in je contacten. In korte, heldere en duidelijke zinnen de emotionele intelligentie tot uitdrukking kunnen brengen. De pijn van de negatieve ervaringen kunnen helen naar staan in kracht. Laten zien wie je echt bent. En dan het wonder: contact is voelbaar als stromend.

Wie kent het niet, periodes in het leven waarin het niet lekker loopt, waarin je het gevoel hebt op dood spoor te zitten. Waarin je een uitweg zoekt als je je onzeker, vlak, angstig of depressief voelt, je realiseert dat je het anders wil en voelt dat er meer in je zit dan “eruit komt”. Hoe moeilijk en frustrerend deze ervaringen en gevoelens ook kunnen zijn, ze zijn ook een kans naar verandering en naar een verdieping van contact met jezelf en met de mensen om je heen.

Gestalt gaat er vanuit dat de sleutel tot verandering in je zelf aanwezig is, ook de mogelijkheden hiertoe in jezelf liggen maar dat deze door allerlei oorzaken buiten bereik geraakt kunnen zijn. Deze oorzaken kunnen o.a. gelegen zijn in de opvoeding of de cultuur waarin je opgegroeid bent, waardoor mogelijk “scheefgroei” is ontstaan, door nare, traumatische ervaringen of doordat sommige mogelijkheden niet geleerd zijn of juist afgeleerd zijn. In Gestalttherapie maak je weer contact met het geheel van jezelf, met je eigen antwoorden op de vragen die je hebt en met de mogelijkheden die je weer verder en op je eigen pad brengen. Gestalttherapie kun je individueel doen en in groepen

Een belemmering of gevoelde beperking verandert als in waarheid gezien kan worden wat blokkeerd in doen of voelen. Ook iets wat uit het verleden is blijven hangen kun je doorlichten en afgerond in het heden, vrij gaan voelen van oude blokkeringen en je energie kunnen inzetten naar anders zijn in hier en nu.

Ieder van draagt een dieper inzicht feitelijk al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar mentaal ondernemerschap. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, thuis, op je werk en in de maatschappij.

Deze gestalt-weekends zijn voor ieder die wil o n t d e k k e n, bereid is te ervaren en wil stilstaan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf, dan kan dit weekend daar aan bijdragen.

Een meervoudige afspraak (8 of 10 sessies) of deelname aan gestaltweekend-training is meer effectief dan een éénmalige ontmoeting, waarin je al onmiddellijke verlichting kunt ervaren. Werken aan jezelf heeft tijd, geduld en herhaalde oefening nodig.

Unieke en inspirerende Gestalt weekends en weken staan nu in de planning voor het nieuwe jaar 2017

Ik ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb 34 jaar ervaring als Gestalt therapeut en ik werk met individuele- of met relatie-gesprekken, geef supervisie en ik werk met groepstrainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijkheden tot persoonlijke groei voor ieder mens in het actuele moment van dit leven.

Doe nu mee aan de komende gestaltweekenden en geef je voorkeursdata in februari of april 2017. Of de gestaltweek in juli in Frankrijk of Thailand.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

De gestaltweekends starten op vrijdagmorgen 10.00 uur en eindigen op zaterdagavond 18.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. Ieder heeft een eigen slaapkamer. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

 

For inspiration: About Awarenes and the ongoing proces by Fritz Perls : https://www.youtube.com/watch?v=rog0Q3-vpyg&t=251s

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s