Van afgesloten zijn naar open brug in contact nu

Loop je tegen een beperking aan in relatie en werk?         i-cant-get-no-satisfaction

Wil jij je relatie herstellen, een doorbraak in contact maken? Wanneer je een keuze maakt is het mogelijk om van een probleem een oplossing te maken en naar een nieuw niveau van bewust zijn te gaan.

Ik maak sublieme momenten mee van extatisch gewaar zijn in het nu en het effect welke dat heeft in het contact met anderen.

Contact herstellen met de eigen ervaring in het moment nu en oude herinneringen uit het verleden kunnen laten rusten als je nut en betekenis toen ………….. in het nu zijn plek kunt geven.

Is je zelf een nieuwe ervaring gunnen. Dat is in contact zijn met je zelf ver-nieuwen. Dat is denken laten gaan. Een stap naar wat nu waarneembaar is. In dit gestalt-weekend ontdek je “hoe je dat kunt doen” Eigen tools die sluimerend aanwezig zijn herontdekken.

Support van een klante: Wat een geweldige sessie was dit. Ik voel me wakker, heel wakker !!!

Gestaltweekend 17-18 februari in Treignat.

Als jij in je leven tegen situaties aanloopt waar je op dit moment geen uitweg in ziet en er graag een helder inzicht in wilt verwerven nodig ik je uit voor een consult of deelname aan een gestalt-weekend waarin alle aandacht is gefocust op nieuwe ontdekkingen doen, ontdekken hoe jij je werkelijk voelt en wat je wilt realiseren in leven. Oude pijn zuiver doorzien geeft de kans los te laten. Heeft zijn tijd gehad.

Etiketten, labels en diagnoses van belevingen of gevoelens maken je invalide, want zij geven geen inzicht wat jij wel of niet kunt doen om je anders te gaan voelen. Hoe weer bij jezelf te komen. Maak je vrij van deze medische of andersoortige corsetten en adem diep door en ontdek wat jij kunt doen om meer van je leven, je contacten, je avonturen te genieten.

Ieder van ons draagt dat dieper inzicht feitelijk al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemerschap. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, thuis, op je werk en in de maatschappij. Gestalt training kan individueel, relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of week.

Deze gestalt-weekends zijn voor ieder die wil o n t d e k k e n, bereid is te ervaren en wil stilstaan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf, dan kan dit weekend daar aan bijdragen.

Ik ondersteun in het herontdekken van de tools die je al in huis hebt. Geef je nu op voor dit weekend of maak een afspraak voor een gesprek.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend gepland 17-18 februari 2017 Frankrijk. Stuur naar: degeleroos@gmail.com

Ik ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb nu bijna 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder mens in het actuele moment van nu in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

For inspiration: I can’t get no satisfaction. And I try, I try by Mick Jagger: https://www.youtube.com/watch?v=nrIPxlFzDi0

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s