Inzicht en een doorbraak in relatie nu…..

Terug komen in je levens energie ……… Hoe doe je dat?

Wil jij je relatie/huwelijk herstellen, een doorbraak in contact maken? Vraag assistentie om van een probleem een oplossing te maken en naar een nieuw niveau van bewust zijn te gaan.

Ontwikkel de kwaliteit om helder en zuiver op jezelf te kunnen reflecteren en dan kunnen zien en ervaren hoe jij ruimte in contact kunt scheppen, de verbinding kunt herstellen en gevoelens weer kunt laten doorstromen, waardoor blokkades in je lichaam los worden gelaten.

Patronen in contact gaan herkennen vanuit de eigen ervaring. Als je waar neemt hoe en wat je doet, kun je andere keuzen maken. Het effect ervaren in jezelf als de unieke waarheid nu. Het effect op de ander zuiverder gaan waar nemen en toetsen.

Is je zelf een nieuwe ervaring gunnen. Dat is in contact zijn met je zelf ver-nieuwen. Dat is uit het denken gaan. Een stap naar wat nu waarneembaar is. In dit gestalt-weekend ontdek je “hoe je dat kunt doen” Eigen tools die reeds sluimerend aanwezig zijn herontdekken.

Support van een klante: Wat een geweldige sessie was dit. Ik voel me wakker, heel wakker !!!

Gestaltweekend 17-18 februari in Treignat.

Etiketten, labels en diagnoses van belevingen of gevoelens maken je invalide, want zij geven geen inzicht wat jij wel of niet kunt doen om je anders te gaan voelen. Een etiket kan je het gevoel geven in een hoek gedrukt te worden en dan heb je tools nodig, om jezelf te bevrijden. Hoe kun je weer bij jezelf komen? Ontdek wat voor kansen je hebt te veranderen wat belemmerend voelt in jouw situatie. Maak je vrij van de medische of andersoortige corsetten en adem diep door en ontdek wat jij kunt doen om meer van je leven, je contacten, je avonturen te genieten.

Ieder van ons heeft een dieper inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemerschap. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, thuis, op je werk en in de maatschappij. De gestalt training kan individueel, relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of week.

De gestalt-weekends zijn voor ieder die wil o n t d e k k e n, bereid is te ervaren en wil stilstaan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf, dan geeft dit weekend een kans op nieuwe inzichten en begrip voor je zelf.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend gepland 17-18 februari 2017 Frankrijk. Stuur naar: degeleroos@gmail.com

Ik ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb nu bijna 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder mens in het actuele moment van nu in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

For inspiratie: You ain’t alone (je staat niet alleen) by Alabama Shakes: https://www.youtube.com/watch?v=0HxNtWEIKhQ

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s