Gestalt-weekend 14-15 april 2017 in Nederland

Korenbloem Reminder ……… Ik ben………….

Voel jij je depressief, twijfel je aan je zelf en loopt het contact met partner stroef? Hoor je negatieve oordelende stemmen in je hoofd? Ik heb hier ook ervaring mee en ik weet hoe je dan kunt afdwalen van de aanwezige innerlijke kwaliteiten en levensenergie die in jou en mij aanwezig zijn.

In dit weekend wordt je ondersteund meester(es)schap te verwerven in dagelijks leven en contact. De ongekende mogelijkheden die in je rusten weer te activeren en in aktie te komen naar een nieuwe manier van leven in het “hier en nu”.

De patronen in contact helder gaan zien, verkennen en herkennen vanuit de eigen ervaring in de situatie nu en niet vanuit theorie. Als je helder doorziet wat je doet, zonder energie te verliezen in oordelen, dan kun je kiezen nu. Dan kun je het effect ervaren in je zelf als de unieke waarheid nu. Het effect op anderen zuiverder waar gaan nemen en het onzienbare toetsen, op wat aanwezig is.

In dit gestalt-weekend ontdek je “hoe je dat kunt doen” Eigen tools die reeds sluimerend aanwezig zijn weer kunnen herontdekken. Wil je dat? Vraag informatie, geef email op of vraag een gratis skype videogesprek.

Gestaltweekend 14-15 april in Nederland.

Ieder van ons heeft een dieper inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemer zijn van je bestaan. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, in je relatie, in je werk en in de dagelijkse contacten. De gestalt training kan individueel, middels relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of week.

De gestalt-weekends zijn voor ieder die samen met anderen wil gaan verkennen, o n t d e k k e n, bereid is te ervaren en stil wil staan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf, dan geeft dit weekend een kans op nieuwe inzichten en begrip voor je zelf.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend gepland 14-15 april 2017 Nederland. Stuur naar: degeleroos@gmail.com

Ik ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb nu bijna 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder mens in het actuele moment van nu in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

For inspiratie: You ain’t alone (je staat niet alleen) by Alabama Shakes: https://www.youtube.com/watch?v=0HxNtWEIKhQ

Gestaltweek 22-29 juli in Thailand.

Nu opgeven.

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Nederland.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s