Dialoog …… gewaar zijn …… heling

In beweging ……… op de weg naar vrij voelen

Door eigen gewaar zijn te delen kan de ander zich vrij voelen en kan betrokkenheid vrijkomen. Projectie los gelaten. De wereld is miraculeus anders.

Als voorbeeld: Nu… en hoe….. Als ik invoel in de ander, kan ik dan ook weer terug naar wie ik ben? Nu krijg ik nekpijn? Hoe krijg ik nekpijn? Wellicht teveel inspannen mijn best te doen?

Je kunt vrij komen van diagnoses over waar jij aan lijdt en wat “invalide maakt” doordat je afhankelijk voelt van de deskundige en van de medicatie om je enigszins beter te voelen. Je kunt weer vrij komen van dat “chemisch korset” en ruimte gaan voelen in situaties waar jij je voorheen benauwd of beklemd voelde. De eigen waarneming weer toe-eigenen.

De dialoog is een hulpmiddel om op een ander niveau in gesprek te gaan zonder te oordelen. In dialoog met de verschillende delen in je zelf en/of met anderen. De dialoog werkt helend en voedend doordat in een open sfeer belevingen uitgewisseld worden, waar voorheen in kontakt een dichte deur aanwezig leek.

Om in dialoog te gaan met elkaar is het nodig vaardigheden te ontwikke-len en op een ander niveau zorg te dragen voor eigen welzijn, dat je kunt luisteren naar wat de ander achter de woorden zegt, dat je eigen gevoelens, gedachten en handelen kunt herkennen en zuiver benoemen vanuit eigen gewaar zijn. Kunt delen met een ander en gehoor vindt.

Als voorbeeld: Zuiver luisteren is horen wat gezegd wordt zonder verwikkeld te komen in eigen teleurstellingen.

In dit gestalt-weekend ontdek je “hoe je contact kunt herstellen” Eigen tools die reeds latent aanwezig zijn weer in gebruik kunt nemen. Wil jij je weer meeste(es)r van eigen bestaan kunnen voelen? Vraag informatie, geef email op of vraag een gratis skype videogesprek.

Gestaltweekend 5-6 mei in Frankrijk.

Ieder van ons heeft een dieper inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemer zijn van je bestaan. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, in je relatie, in je werk en in de dagelijkse contacten. De gestalt training kan eveneens individueel, middels relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of week.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend gepland 5-6 mei 2017 Frankrijk. Stuur email naar: degeleroos@gmail.com

evert-web-kleinIk ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb nu 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut; zie Linked. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder van ons in het “actuele moment nu” in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

For inspiratie: You ain’t alone (je staat niet alleen) by Alabama Shakes: https://www.youtube.com/watch?v=0HxNtWEIKhQ

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Nederland.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Gestaltweek 22-29 juli in Thailand.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s