Wat is …… dat is …… hier …. nu

Stil staan … waar ik nu ben … is vernieuwd verder gaan

Werkelijk in kontakt komen met het nu Margreet? Eénvoudige identificatieoefening om te realiseren waar je nu bent.

Wanneer we denken: denken over de ander, denken over mij zelf, denken over een pijnlijke situatie, denken over de woorden, denken over de klanken die ik hoor, denken over wat buiten mij is, denken over wat de ander kan denken, denken over de klank van de woorden, denken over wat ik zie, denken over wat ik hoor.

Wat ook kan…… ik kan waarnemen wat ik zie, ik kan de structuur van de pijn verkennen, ik kan kiezen, ik kan in beheer nemen, ik kan voelen, ik kan doen, ik kan kontact herstellen met mijn bron, ik kan proeven wat mij past, ik kan inspiratie voelen .

Van denken naar waar nemen is het vertrouwen herstellen in de eigen zintuigen. Zelfvertrouwen ontwikkelen door de realiteit te toetsen op basis van wat zuiver waarneembaar is nu. Dat is waarde toekennen aan zuiver zien, voelen, horen en intuïtie. De “gaten in de persoonlijkheid” dichten.

Ik krijg dagelijks emails van internetgoeroes die zeggen: “klanten willen beinvloed worden”. Grote onzin!!! Klanten willen zelf kiezen op basis van wat kloppend voelt, zuivere adviezen en niet belazerd worden.

Nu de identificatieoefening: Zoek een rustige plek. “Kijk geconcentreerd rond in de omgeving waar je nu bent”. Sluit dan je ogen en concentreer je op hetgeen opduikt en wordt je daar meer bewust van. Hoe ziet het eruit. Probeer meer details te ontdekken. Identificeer je nu met dit ding of voorwerp en stel je voor dat je dit ding bent. Wat zijn je kenmerken? Zeg in gedachten: “Ik ben …..” Wat doe je en wat is je existentie als dit ding?” Als je begint te denken of analyseren ga dan weer terug naar de ervaring. Verklaren brengt je verder af van je ervaring. Wat brengt de ervaring jou en wat betekent die nu voor jou?

In onderstaand gestalt-weekend ontdek je “hoe je contact kunt herstellen met je zelf, met de ander” De eigen tools die latent aanwezig zijn weer in beheer kunt nemen. Kunt oefenen bij je zelf te komen. Dat is meeste(es)rschap in eigen bestaan ontwikkelen? Vraag informatie, geef email op of vraag een gratis skype videogesprek.

Gestaltweekend 5-6 mei in Frankrijk.

Ieder van ons heeft een dieper inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemer zijn van je bestaan. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, in je relatie, in je werk en in de dagelijkse contacten. De gestalt training kan eveneens individueel, middels relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of week.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend gepland 5-6 mei 2017 Frankrijk. Stuur email naar: degeleroos@gmail.com

Ik ben Evert van der Weide , 71 jaar, woon in Frankrijk, ik heb nu 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut; zie Linked. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder van ons in het “actuele moment nu” in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

Voor inspiratie: For you van Fleetwood Mac: https://www.youtube.com/watch?v=z7kmw31nRDU

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Gestaltweek 22-29 juli in Thailand.

Nu opgeven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s