Een doorbraak in leven …… de quantumsprong

Gestalt is: gewaar zijn in aktie met lichaam, geest en ziel

Wil jij je leven vernieuwen medemens? Een dieper doorleefd contact ontwikkelen in alle situaties?

Een reactie vanuit betrokkenheid verwarmd het hart en geeft de beleving dat je waarde hebt. Ontsluier je eigen betrokkenheid bij leven in contact met met de ander en je stapt uit het afwachten tot de wereld verandert.

Een boze kortsluitreactie van een ander kan doorzien, de pijn is aanwezig door die reactie en door liefdevolle aanwezigheid met jezelf kun je verkennen, kun je kiezen, kun je in beheer nemen, je kunt voelen, je kunt doen, je kunt kontact herstellen met je bron, je kunt proeven wat jou past, je kunt inspiratie terug vinden. Jij laat je niet meer bepalen door die uiterlijk gebeurtenissen en jij maak de quantumsprong in bewust zijn.

Van denken naar waar nemen is het vertrouwen herstellen in de eigen zintuigen. Zelfvertrouwen ontwikkelen door de realiteit te toetsen op basis van wat zuiver waarneembaar is het nu. Dat is waarde toekennen aan zuiver zien, voelen, horen en de waardering van je intuïtie. De “gaten in de waarneming gaan zien”.

Nu een oefening met heen en weer gaan tussen voelen en denken: Zoek een rustige plek. “Realiseer je dat je niet hoeft te strijden met delen van jezelf zoals het denken”. Sluit dan je ogen en concentreer je op een situatie van het voelen en wordt je daar meer bewust van. Merk je dat je in denken komt blijf daar bij met je gewaar zijn “ik ben aan het denken” en ga dan weer terug naar concentreren op woorden vinden bij het voelen: “Ik voel ….” Blijf heen en weer gaan tussen denken en voelen en wellicht komt er op een gegeven moment een klik. Mijn ervaring aldus.

In onderstaand gestalt-weekend ontdek je “hoe je contact kunt herstellen met je zelf, met de ander” De eigen vaardigheden die latent aanwezig zijn weer in beheer kunnen nemen. Kunnnen oefenen bij je zelf te blijven. Dat is meeste(es)rschap in eigen bestaan ontwikkelen? Vraag informatie, geef email op of vraag een gratis skype videogesprek.

Gestaltweekend 2-3 juni in Frankrijk.

Ieder van ons heeft een dieper inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemer zijn van je bestaan. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, in je relatie, in je werk en in de dagelijkse contacten. De gestalt training kan eveneens individueel, middels relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of week.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend gepland 2-3 juni 2017 Frankrijk. Stuur email naar: degeleroos@gmail.com

Ik ben Evert van der Weide , 72 jaar, woon in Frankrijk, ik heb nu 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut; zie Linked. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder van ons in het “actuele moment nu” in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

Voor inspiratie: “Bound for glory” van Neil Young: https://www.youtube.com/watch?v=9jV-q9Uc9sA

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Gestaltweek 01-08 juli in Frankrijk

Gestaltweek 22-29 juli in Thailand.

Opgeven voor 15 mei 2017

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s