Leven in het licht …… een doorbraak realiseren nu

Gestalt is: gewaar zijn van wat je doet in “hier en nu” Now

Zo eenvoudig en zo moeilijk? Leven in het nu en uit het denken naar actie? Gewaar zijn. Awareness in Engels.

 

Wellicht loop je tegen spanningen aan in relatie en contact en dat kan hersteld naar pure verbondenheid als je doorziet wat je doet. Als je de sociale maskerade van hoe het hoort doorziet. Als je weer zuiver luistert naar wat achter die sociaal gewenste gedragingen aanwezig is. Wat werkelijkheid is nu. En dat is ook jezelf weer gaan (h)erkennen in wat en wie je bent.

Dan kun je komen in het pure gewaar zijn van de herkenning wat je doet in het hier en nu. Op dat moment wanneer je zien wat je doet zonder enig oordeel voel je de verlichting van: Ik zie wat ik doe en wat ik herken en wat ik doe kan ik veranderen. En het unieke van het delen in een groep is dat er herkenning is en delen van de herkenning geeft voeding en steun voor de “zelf”.

Door de herkenning voel je inspiratie om weer je eigen spoor naar het realiseren van je dromen waar te maken. Gaan op je pad en in verbinding met mensen die werken aan de ontwikkeling van zuiver gewaar zijn.

En dan kom je weer in de buitenwereld en dan is het nodig in contact te blijven met de eigen waar neming in het hier en nu. Als iemand zijn pure gewaar zijn deelt dan is het effect van iemands denk-reactie een gevoel alsof de waarneming van je wordt afgepakt. De herkenning van dit patroon geeft lucht en helderheid.

Van denken naar waar nemen is het vertrouwen herstellen in de eigen zintuigen in de situatie “nu”. Zelfvertrouwen ontwikkelen door de realiteit te toetsen op basis van wat zuiver waarneembaar is in het nu. Dat is waarde toekennen aan zuiver zien, voelen, horen en de waardering van je intuïtie. De “verschillende niveaus van in gesprek gaan herkennen”. Op het wolkjesniveau van het denken of puur van mens tot mens en horen.

In het gestalt-weekend kun je “contact herstellen met je echte zelf, met de echte ander” De eigen vaardigheden die latent aanwezig zijn weer in beheer nemen. Kunnen oefenen in herkenning van “denk”patronen en van je zuiver w a a r n e m e n nu. Dat is meeste(es)rschap in eigen bestaan ontwikkelen? Vraag informatie, geef email op of vraag een gratis skype videogesprek.

Gestalt pinkster-weekend 2-3 juni in Frankrijk.

Ieder van ons heeft een dieper inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemer zijn van je bestaan. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, in je relatie, in je werk en in de dagelijkse contacten. De gestalt training kan eveneens individueel, middels relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of week.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend gepland 2-3 juni 2017 Frankrijk. Stuur email naar: degeleroos@gmail.com

Ik ben Evert van der Weide , 72 jaar, woon in Frankrijk, ik heb nu 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut; zie Linked. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder van ons in het “actuele moment nu” in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

Voor inspiratie: “Bound for glory” van Neil Young: https://www.youtube.com/watch?v=9jV-q9Uc9sA

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Gestaltweek 01-08 juli in Frankrijk

Gestaltweek 22-29 juli in Thailand eerste aanmeldingen binnen.

Opgeven voor 15 mei 2017

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s