Gestaltweekend 02-03 juni 2017 in Frankrijk

Thema: zuiver gewaar zijn bekrachtigen in “hier en nu” here and now

Hier een herinnering? Nieuwe perspectieven zien vraagt over de grenzen van het denken heen kunnen waar nemen naar “wat kan….”

Ieder van ons heeft een historie van de eigen familie met zijn oude beperkende reactie-patronen, bepaalde denkramen, karaktertrekken, klachten over wat anders zou moeten, onbewuste patronen die boven tafel komen in crisissituaties, onderdrukte emoties die een blok gaan vormen in je lichaam of in het spierstelsel en klachten geven.

Stel nu dat je die denkpatronen, onbewust reageren, reacties in je lijf en gevoelde blokkades kunt doorzien en vrij komt van “hoe het hoort”. Zuiver gaat luisteren naar wat achter de sociaal gewenste gedragingen aanwezig is. Wat werkelijkheid is nu. Dat je weer kunt kiezen. Vrij gaat voelen in eigen lijf door helder zien.

En jij jezelf weer gaan (h)erkennen in wat en wie je bent in het huidige moment. Dat je de opkomende ingeslikte oordelen en het beoordelen opnieuw kunt gaan belichten in het actuele nu, in het hier zijn.

Wat nodig is om zonder oordeel en liefdevol voor jezelf te herkennen en te erkennen van wat je doet. En het unieke van het delen in een groep is dat er herkenning is en het delen van de herkenning geeft voeding en steun voor de “zelf”.

Door de herkenning voel je inspiratie om weer je eigen spoor naar het realiseren van je dromen waar te maken. Gaan op je pad en in verbinding met mensen die werken aan de ontwikkeling van zuiver gewaar zijn.

En dan kom je weer in de buitenwereld en dan is het nodig in contact te blijven met de eigen waar neming in het hier en nu. Je niet weer mee te laten sleuren in een denk- en oordeelspoor van de ander. Liefdevol de eigen waarneming volgen, benoemen en toetsen met mensen die echt luisteren en waarvan je voelt dat ze weten wat zuiver gewaar zijn is.

In het gestalt-weekend kun je “contact herstellen met je echte zelf, met de echte ander” De eigen vaardigheden die latent aanwezig zijn weer in beheer nemen. Kunnen oefenen in herkenning van “denk”patronen en van je zuiver w a a r n e m e n nu. Dat is meeste(es)rschap in eigen bestaan ontwikkelen? Vraag informatie, geef email op of vraag een gratis skype videogesprek.

Gestalt pinkster-weekend 2-3 juni in Frankrijk.

Ieder van ons heeft een dieper inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemer zijn in je bestaan. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, in je relatie, in je werk en in de dagelijkse contacten. De gestalt training kan eveneens individueel, middels relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of een intensieve weektraining.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend gepland 2-3 juni 2017 Frankrijk. Stuur email naar: degeleroos@gmail.com voor 15 mei 2017.

Ik ben Evert van der Weide , nu 72 jaar, ik woon in Frankrijk, ik heb nu 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut; zie Linked. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder van ons in het “actuele moment nu” in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

Voor inspiratie: “Bound for glory” van Neil Young: https://www.youtube.com/watch?v=9jV-q9Uc9sA

 

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Gestaltweek 01-08 juli in Frankrijk opgeven voor 1 juni 2016

Gestaltweek 22-29 juli in Thailand eerste aanmeldingen binnen.

Opgeven voor 15 mei 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s