Laatste kans gestaltweekend 02-03 juni 2017 in Frankrijk

Reminder: Eigen tomeloze energie herwinnen          Samen-kampvuur-strand-1920-Fotos-voor-Therapeuten-1560x878

Nog kunnen aanmelden tot 15 mei 2017. Een kans tot werken aan verheldering voor wat hindert in dagelijks leven.

Het zijn vaak niet de woorden die het meeste pijn doen, maar de klanken die aan de woorden toegevoegd worden.

In iedere familie zijn klanken in de stem die van ouders op kinderen overgaan. Ik vind het grandioos om in een bepaalde uit te werken situatie met andere mensen te herkennen dat ik een reactiepatroon kwam (lijdende gezichtsuitdrukking) en een klank gebruikte, die mijn moeder ook gebruikte als ze zich slachtoffer in een situatie voelde. Het begripvol herkennen van dit patroon voelde voor mij als een bevrijding van een patroon, waarbij ik telkens een gevoel ervaarde van machteloosheid en onbegrijpelijk lijden in een bepaalde sociale situatie. De liefdevolle herkenning was voldoende om verlost te worden van deze tape.

Medemensen hebben verschillende sounds zoals: een agressieve klank, een begripvolle klank, een klagende klank, een bevelende klank, een verwijtende klank, een depressieve of sombere klank. Is de sound van de stem vloeiend, staccato, slepend, indringend of voelt het vrij.

De effecten van de klank van de stem op anderen is enorm. Bepaald vaak hoe andere mensen op je reageren.

Ik ervaar gewaarzijn van de klank van de stem die ik gebruik en hoe ik reageer op de klanken van anderen als enorm bevrijdend.

Wat nodig is om zonder oordeel en liefdevol voor jezelf te herkennen en te erkennen van wat je doet. En het unieke van het delen in een groep is dat er herkenning is en het delen van de herkenning geeft voeding en steun voor de “zelf”.

En dan kom je weer in de buitenwereld en dan is het nodig in contact te blijven met die eigen waarneming in het hier en nu. Je niet mee laten sleuren in hoe de ander denkt of oordeelt. Liefdevol de eigen waarneming volgen, benoemen en toetsen met mensen die echt naar jou luisteren en waarvan je voelt dat het kloppend is met jouw “zelf”.

In het gestalt-weekend kun je “contact herstellen met je echte zelf, met de echte ander” De eigen vaardigheden die latent aanwezig zijn weer in beheer nemen. Kunnen oefenen in herkenning van “denk”patronen en van je zuiver w a a r n e m e n nu. Dat is meeste(es)rschap in eigen bestaan ontwikkelen? Vraag informatie, geef email op of vraag een gratis skype videogesprek.

Gestalt pinkster-weekend 2-3 juni in Frankrijk.

Ieder van ons heeft een dieper inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemer zijn in je bestaan. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, in je relatie, in je werk en in de dagelijkse contacten. De gestalt training kan eveneens individueel, middels relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of een intensieve weektraining.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend gepland 2-3 juni 2017 Frankrijk. Stuur email naar: degeleroos@gmail.com voor 15 mei 2017.

Ik ben Evert van der Weide , nu 72 jaar, ik woon in Frankrijk, ik heb nu 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut; zie Linked. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder van ons in het “actuele moment nu” in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.00 uur.

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn € 200,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

Voor inspiratie: “Bound for glory” van Neil Young: https://www.youtube.com/watch?v=9jV-q9Uc9sA

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Gestaltweek 01-08 juli in Frankrijk opgeven voor 1 juni 2016

Gestaltweek 22-29 juli in Thailand eerste aanmeldingen binnen.

Opgeven voor 15 mei 2017

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s