Gestalt-week Thailand 22 juli tot en met 29 juli 2017

 Training in awareness

Een gestaltweek samen met andere mensen in verbinding en op weg naar realisering van je dromen, van je doelen.

H e r i n n e r i n g aan de drijvende kracht van “ik ben …..”

Voor mensen die met mensen werken en zichzelf weer willen herbronnen en stil willen staan bij die stukken in eigen leven waar de energie, liefde en de levenskracht door sleur, doodsheid, gewoonte en automatismen uit relatie, uit werk, en/of uit dagbestaan zijn verdwenen. Het focus kunnen richten op de wijsheid in ons zelf en de gevoelsstroom in contact her- v i n d e n die verstopt kan zijn onder de sociale lagen van het denken en handelen.

We werken met de zeggingskracht van zuivere, directe en eenvoudige taal en uitdrukking geven aan gebaar en emotie. Contact in de kracht van het actuele “hier en nu”.

Aandacht voor de klank van de stem en (h)erkenning van de sound van de emotie. Uit de automatismen contact met de stem weer (toe)eigenen. In eigen beheer. In gewaar zijn.

De expressie van de zelf inbrengen en de kracht van één zijn met jezelf ontdekken. Kwetsbaarheid wordt kracht. Staan voor wie je bent. Herstel van verbonden voelen in harmonie.

Neem jezelf mee naar deze workshop zoals jij je nu voelt en bent. Laat voor zover mogelijk de normen los en stel geen eisen aan jezelf. Kom naar de prachtige, natuurrijke en rustgevende omgeving van Khao Kalok. Onthaasten en stil staan, herkennen van wat essentieel is in jouw leven, in jouw werk, in jouw contacten.

Ik werk met ontmoeting en experiment. Naar het herstellen van de aanwezige harmonie en met ruimte gaan voelen voor je echte zelf. Het onuitgesprokene tot uitdrukking brengen in een sfeer van open staan. Ontmoeting met echtheid in een liefde- en respectvolle sfeer. Oefening, wandeling (naar wens joggen), meditatie, beweging, dans en expressie. Ik werk met vrijmaking van ervaren blokkades, remmingen, respect, veiligheid en acceptatie in dagbestaan en uitdrukking geven aan belevingen, gevoelens en emoties. Leven kan een feest zijn.

—————————————————————————————————————————————-

Aanmelding en inschrijving voor de gestaltworkshop voor 1 juli 2017. Draag gemakkelijk zittende kleding.

De kosten van de workshop zijn € 675,00. De inschrijving is definitief na aanmelding en overmaking van € 400,00 van de kosten. De lichte maaltijden worden gezamenlijk genoten in de accommodatie. Aankomst 22-07-2017 vanaf 14.00 uur. Kun je iemand meenemen in de auto of gezamenlijk een vlucht boeken, neem dan contact met me op. Folder met info en adres van de accommodatie wordt verzonden na inschrijving.

—————————————————————————————————————————————-

Gestaltpraktijk: “De Gele Roos”

4 Place St Julien, 03380 Treignat

Frankrijk. Telefoon: +33(0)407285184. Mobiele Telefoon +33(0)627786252

Internet: www.degeleroos.nl en email: degeleroos@gmail.com

Tijd: zaterdag 22-07-2017 vanaf 16.00 uur tot en met zaterdag 29-07-2017 om 11.00 uur.

—————————————————————————————————————————————–

Inschrijfformulier:

Naam:

Adres:

Postcode:                         Woonplaats:                                                                        Telefoon:

Verklaart zich in te schrijven voor de Gestaltweek van 22 juli t/m 29 juli 2017 te Khao Kalok, Thailand en de kosten ad € 400,00 per heden te voldoen en het restant van € 275,00 voor het begin van de workshop op *Ingbank nr.: NL77INGB0005268353/*contant.

 

Datum:                                               Handtekening:

 

* Doorstrepen wat niet van toepassing is.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s