Gestalt-week Frankrijk “liefdevolle relatie” 12-19 augustus 2017.

 

Herstel van dieper contact mogelijk maken?

Relatie gesprek

Heb je het verlangen om een dieper intens contact met je partner te herstellen? Naar een liefdevolle relatie zoals het ooit is begonnen? Er zijn voedende manieren om het contact en de verbinding met partner en anderen in het actuele heden opnieuw te transformeren naar een meer liefdevolle relatie.

 

We kunnen oefenen met stil te staan bij ons zelf in een natuurrijke rustgevende omgeving waar het leven niet gehaast is. Ruimte en tijd voor ontdekkingen over ons zelf in de natuur rond Treignat.

Herkenning van de automatische reactiepatronen. Met liefdevolle aandacht en acceptatie voor wat gebeurt, de mogelijkheid  creëren je op een ander niveau uit te drukken en hartscontact te realiseren en te herstellen. Je gevoelens onderzoeken en daar ruimte en aandacht voor nemen. En je realiseren dat alles er helemaal mag zijn, dat je mooi bent, dat je puur bent en  je kunt openen naar de ander. Doorstroming van liefdesenergie.

Dan gaan voelen wat aanwezig is in herkenning en acceptatie dat het goed is. Het heeft zin gehad om te overleven. En dan nu eureka. Ik zie wat ik doe en als ik zie wat ik doe kan ik nu anders doen. Verborgen gevoelens ruimte en aandacht geven zonder dat ik dood gegooit wordt met rationele oplossingen, waar ik niets mee kan.

 

Nu terug naar dat moment dat jij je partner pas leerde kennen en de gevoelens van openheid en liefde voelde. Daar kun je naar terug als je wilt. Veilig, gewaardeerd en verbonden voelen in je relatie.

  • Dat kan door praktische gesprekken te voeren en aandacht te geven hoe dat voelt.
  • Door negativiteits belevingen in de relatie te verkennen in jezelf en deze te elimineren door nieuwe inzichten b.v. omzetten in het tegendeel.
  • Dagelijkse gedachtenspinsels te delen en te verhelderen. Voorbij te laten drijven als wolkjes.
  • Omzetten van uw frustratiesgevoelens over wat niet gebeurt veranderen in verlangens
  • Liefdevolle attentie geven in je relatie
  • Oefenen met eigen gewaarzijn te delen.
  • Luisteren zonder te oordelen en praten zonder critiek te geven
  • Gebruik jou relatie voor het veranderen van je denken en meer vreugde.

In de training aandacht voor hoe jij de sociaal-emotionele vermogens kunt ontwikkelen directer contact te maken op een dieper level. Vraag eventueel info over de aansluitende relatie-traning in blokken van enkele dagen verdeeld over het jaar en met aan het eind een certificaat van deelname.

In deze relatie-week met behulp van gestalt-principes kun je nieuwe ontdekkingen doen “op de weg naar een liefdevolle relatie en de echte ander ontmoeten”. De eigen vaardigheden, waar wellicht het contact mee verloren is geraakt door opvoedings- en educatieprogramma’s het contact mee herstellen. Wanneer we kunnen oefenen met herkenning van “denk en doe”patronen, “taalpatronen” en “zuiver w a a r n e m e n in het nu” en als je liefdevol waar neemt krijg je de bewuste keuze anders te doen. De relatie voedend maken. De taal anders gebruiken. Uit de automatische reactie-patronen l o s g e k o m e n ontspannen.

Ieder van ons heeft dat diepere inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar vaak niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemer zijn in je bestaan. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, in je relatie, in je werk en in de dagelijkse contacten. De gestalt training kan eveneens individueel, middels relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of een intensieve weektraining.

Ik ben Evert van der Weide , nu 72 jaar, ik woon in Frankrijk, ik heb nu 35 jaar ervaring als Gestalt therapeut; zie Linked. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met specifieke gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand. Ik werk wederom samen met Margreet Verweij in Nederland.

Voor info en data kun je mij email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Voor inspiratie: “You are so beautifull” van Joe Cocker: https://www.youtube.com/watch?v=DHUejgwOyHI

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Gestaltweek “liefdevolle relatie” 12-19 augustus 2017 in Frankrijk

opgeven voor 1 augustus 2017

Foto achtergrond van L’etang (meer) Herculat bij Treignat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s