Realisatie in dagbestaan

Hoe voel jij je nu? Tegen welke vervelende situaties loop je tegen aan in je dagbestaan? (werk, relatie) Zou je wel eens willen delen hoe jij je werkelijk voelt. Aandacht willen hebben voor wat er echt toe doet! Realiseren wat je bent en diep van binnen al weet.

Waar jij je tegen verzet, wordt je door bezet. 

Gewaar zijn van wat is geeft heling

Echt contact is waardering van verschil 

Gewaar zijn is kunnen zien wat ik doe, wat ik voel en wat het effect is van wat ik doe op anderen en voor mijzelf zonder te oordelen. Liefdevolle aandacht. Vrijkomen van oordelen kan pas als ik niet verkleefd ben met het oordelen en begrip en empathie kan opbrengen van hoe de ander de situatie beleeft. Kunnen inleven. Empathie. Los komen van het snelle denken van hoe het zou moeten zijn. Experimenteren en onderzoeken. Luisteren en begrip voor eigen voelen in een helder licht.

Eigenheid, concentratie, open mind, dialoog, extase van het nieuwe, centeren, bronnen, kiemen, commitment, wijsheid, op weg naar je bestemming, thuis komen in jezelf, uitdrukking geven aan wie je bent, expressie van je kwaliteiten, ontwaken, leven in verbondenheid, gaan voor wat je wilt

Wil je deelnemen aan een trainingsgroep, weekend, week of individuele ondersteuning (in coronatijd via video-calling) en contact met wat echt is,

Groeten van Praktijk voor Gestalttherapie: De Gele Roos 

Evert uit Frankrijk

Zie ook www.degeleroos.nl of https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/ voor meer info. Of google met “Evert van der Weide”

Telefoon: +33627786252 of email: degeleroos@gmail.com

Niet geinteresseerd? Meld je dan af door te antwoorden met “nee”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s