Leven in de kansen van het heden

Nieuwe kiemen realiseren in contact, relatie, werk

Hoe voel jij je nu? Heb je ook wel eens de indruk of het gevoel ( een soort intuitie), dat je veel meer kunt dan je nu realiseert in je dagelijks leven. Heb je het gevoel tegen een muur aan te lopen?

Je kunt jezelf nieuwe kansen geven als je ziet waar de uitnodigingen zijn

Gewaar zijn van een blinde vlek, geeft de kans op herstel

Ieder vogeltje zingt zoals hij gebekt is. Zing jouw lied.

Contact is waardering van het verschil.

Al twee weken lang zag ik een mooi wit porseleinen blokje liggen met een zuivere afgeronde vorm. Waar komt deze vandaan? Gelijkertijd zag ik een lelijke bruine vlek en onduidelijk waar deze voor diende. Opeens valt het kwartje? Hersteld op deze morgen. Eureka – ik heb het gevonden.

Gewaar zijn van het fijnmazig netwerk waarin we verweven zijn kunnen doorzien. Zonder worstelen stappen kunnen zetten naar bevrijding. Ik voel en dat kunnen omzetten in woorden.

Wat is het effect van wat ik doe?  Hoe kan ik zonder te oordelen in dialoog gaan? Liefdevolle aandacht. Hoe ga ik om met situaties, waarin de ander oordelen op mij projecteert?

Eigenheid, concentratie, open mind, dialoog, de extase van het nieuwe, de angst voor het onbekende, centeren, bronnen, kiemen, commitment, wijsheid, op weg naar je bestemming, thuis komen in jezelf, uitdrukking geven aan wie je bent, expressie van je kwaliteiten, ontwaken, leven in verbondenheid, gaan voor wat je wilt.

Voor persoonlijk ontluiking kun je jezelf een plek geven waar je voeding krijgt. Contact met wat echt is.  Een roos ontluikt tot volle bloei, wanneer zorg wordt gedragen voor voldoende voeding.

Wil je deelnemen aan een trainingsgroep, weekend, week of individuele ondersteuning (in coronatijd via video-calling) en contact met wat echt is,

In verbinding met Praktijk voor Gestalttherapie: De Gele Roos 

van Evert uit Frankrijk

Zie ook www.degeleroos.nl of https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/ voor meer info. Of google met “Evert van der Weide”

Telefoon: +33627786252 of email: degeleroos@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s