In je power, in je emotie

Voelen in eigen beheer door toe te staan

Welkom bij deze nieuwe email over leven in gewaar zijn.

Een kans voor herstel van energie!

Ik besef dat je tijd wellicht schaars is en die wil ik zeker niet verspillen. Maar om het beste van het beste aan jou te kunnen geven heb ik wel je hulp nodig.

Help je mee? Het is voor jezelf en als jij helderder in je contacten staat dan krijgen anderen ook inspiratie door de ontmoeting met jou. Draag je bij aan zichzelf kunnen zijn.

Dit is mijn vraag aan jou:

#1 Beantwoord deze e-mail en geef aan waar je nu tegen aan loopt op dit moment in jouw dagelijks leven? Wil je een doorbraak in relatie, in werk of contacten?

Of het nu iets kleins of groots is. Dat maakt niet uit.

Deel het met mij en ik zal je hiervoor een handvat aanbieden. (Ik kan niet iedere e-mail beantwoorden, maar ik lees wel iedere e-mail) en

#2 Bereid jezelf voor.

Ik heb opnieuw bijzonder boeiende informatie voor je klaar staan en die ontvang je binnenkort.

Stay tuned!

Ik hoor graag je antwoord op vraag 1.

Dit kan je naar mij opsturen door op deze mail te reageren.

Ik en jij leven in een duale wereld en menigeen wil het doen voorkomen dat er dan alleen maar zwart en wit kan zijn ofwel jij bent voor mij of jij bent tegen mij. Leven is meer divers. En dan is er nog de groep mensen die pretenderen verlicht te zijn en aldus een dualiteit scheppen tussen verlicht of niet verlicht zijn. We kunnen ontsnappen uit de gevangenis van het denken. Hoe? Door zuiver gewaar te zijn van wat je doet op dit moment. Op het moment dat je in gewaar zijn kunt waarnemen “Ik denk nu” en dan de aandacht verlegd naar gewaar zijn van een emotie of een gevoel in je lijf ontstaat  er al enige ruimte. Uit eigen ervaring kan ik delen dat leven is als dansen op een zijden koord. Ieder moment is anders. Ik en jij zijn veel meer dan in woorden is te vatten. En soms is het terug naar de eenvoud. Zie onderstaand voorbeeld van Winnie Pooh.

Gestaltweek in Treignat in Frankrijk (datum komt) Samen met anderen op het pad van bewust zijn. Met support, herkenning, delen en doorwerking van blokkades vrij voelen als nooit tevoren in contact. Realiseren van je levensdoelen.

Gestaltweek in Khao Kalok in Thailand. (december 2020). Werken aan je mogelijkheden en kansen creëren in dagelijks bestaan. Klik op de blauwe teksten. Nieuwe folder komt.

In het nieuwe sessie jaar zal ik starten met een 14 daagse video-gestalt-groep op de woensdag middag van 13.30 tot 17.00 uur.  Voor mensen die zichzelf willen kunnen zijn en het vermogen tot de werkelijke voedende dialoog met de ander verder willen zuiveren. Willen ontdekken welke wijsheid verscholen ligt achter ons dagelijks gedrag. Ontcijferen en gaan verstaan in zijn essentie. 

Rennen in Khao Kalok, Thailand aan het strand voor de conditie. Doe je mee binnenkort?

 Evert van der Weide

De komende 2 maanden geef ik 70 % korting op het intake- of kennismakingsgesprek in Treignat, Khao Kalok of via Skype of Line dus tot 01-09-2020.

N.B. Als je meer wilt weten over mijn kennis en kunde klik dan op onderstaande pagina. Ik support mensen vanaf 1980 in mijn eigen praktijk in achteréénvolgens Den Haag tot 2007, Pak Nam Pran, Thailand t/m 2009 en daarna Treignat in Frankrijk.

Klik op: http://www.degeleroos.nl/Personalia.htm

Heling van blokkades, oude wonden, depressie, Voel jij je down, geen energie, verdrietig, ellendig, onderuit gehaald, gefrustreerd, niet gezien of gehoord. Neem contact met me op. Kom samen met anderen oefenen en ontdek. Ik sta er niet alleen voor. Herkenning, verbondenheid. Eureka…….. Ik ben. Tot ziens in verbondenheid.

Zie het boek “Ken Uw Zelf”.

Tel. of sms: +33 (0)6 27 78 62 52 of email degeleroos@gmail.com  In Skype: evertvanderweide

Zie ook de website: www.degeleroos.nl   

Ken je meer mensen die geïnteresseerd zijn in werken aan de eigen persoonlijke vaardigheden in contact, vriendschap of werk? Stuur deze email aan hun door of geef hun emailadres op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s