Je zelf realiseren – in contact, liefde en werk waar je van houdt

Video-workshop één voelen met je zelf.

Hierbij nodig ik je uit voor een deelname aan een Gestalt video-workshop van één dag om stil te staan bij je leef situatie nu en wat je weerhoudt te doen wat je zou willen doen.

De verbinding herstellen tussen denken, voelen en handelen. In dialoog gaan met jezelf, met de ander en de personen waarmee je leeft. Thuis voelen komen in je zelf.

Gestaltworkshop 31 october 2020

Komen tot begrepen voelen en begrijpen. Tot gehoord voelen en horen. Tot gezien voelen tot in je hart en de ander gaan zien tot in het hart.

Wanneer je in dagelijks leven “het gevoel krijgt dat je het niet goed doet”, “na ziekte nog niet terug voelt komen in jezelf”, “echtscheiding hebt meegemaakt en terug wil naar je zelf zijn”, “ nog steeds niet toekomt aan beginnen wat je het liefste zou willen doen”, “gediscrimineerd voelt door leeftijd”

Een workshop om nieuwe wegen te betreden in de ontmoeting met jezelf en lotgenoten op het pad naar leven in bewustzijn. Ontmoeting en contact door de helende kracht van de dialoog middels de taal. Een stap door de sluier van het denken naar wat werkelijkheid is, naar waarneembaar aanwezig zijn  in hier en nu. Jezelf laten zien middels de taal van hart tot hart in een sfeer van respect, vertrouwen en openheid.  

Hoe meer jij één wordt met jouw zelf, hoe meer jij kansen en mogelijkheden geeft tot ontmoeting met die belangrijke ander. Contact maken door uitdrukking te geven aan wat echt in jouw leeft. Eén worden met jezelf. Nieuwe perspectieven ontdekken naar leven en verandering in vastgelopen situaties en jezelf niet langer voor de gek houden met hersenspinsels (denken). Jij bent het waard. Je hebt betekenis ook al ervaar je dat nu nog niet zo.

In deze workshop kun je stil staan bij onbevredigende levenssituaties en aandacht geven aan datgene, waar jij je meer in wilt ontwikkelen. Een ruimte voor jou, waarin je inspiratie (her)vindt door actie en reflexie van gevoelens en belevingen en waardoor in de ontmoeting wonderlijke heling kan ontstaan.

Ik werk met o.a. handreikingen aan je ziel, dans, meditatie, beweging, oefening en herkansing. Nieuwe wegen naar verlichting realiseren en jezelf herbronnen in jouw dagbestaan.

In een Gestalt-groep werken we met bewust zijn en dat is een veilige situatie, waarin als een snelkookpan talloze inzichten en ontdekkingen gedeeld en geoefend kunnen worden in een setting met aandacht voor jouw groei. Met open ogen je eigen negatieve reacties verkennen in een nieuwe context en dan de kansen om een nieuw antwoordt te vinden in een moeilijke situatie. Een doorbraak realiseren.

Een doorbraak realiseren kan als je (h)erkend wordt in de verborgen strategieën die je hanteert in dagelijks leven. Als ik zie wat ik doe, kan ik anders doen.

Indien je tegen andere situaties aan loopt in je leven en je wilt niet deelnemen aan een groep, kies dan voor individuele (video) sessies die meer bij jouw situatie en voelen nu passen:

Zie de pagina: http://www.degeleroos.nl/Gestalttherapie.html

Ik werk met beweging, gebruik van taal, meditatie, (interne) dialoog met de delen van het zelf of de ander (herstel van harmonie en één zijn met jezelf), de gestaltformatie, expressie geven aan voelen, exploreren, helende muziek en rockmuziek, verkennen van identificaties, awareness, herkenning en in beeld brengen van leefpatronen en wat ter plekke boven komt of ingebracht door degene die deelneemt. Tevens met support als de chaos niet te overzien lijkt en enkel de ondersteuning in een veilige situatie nodig is. Je zelf terugvinden en dan vervolgens in staat zijn anderen te ondersteunen in hun eigen spoor in dit leven,

In verbinding en ik zie er naar uit om jou te ontmoeten op het pad naar het licht en de herinnering aan je kansen en mogelijkheden in dagelijks leven,

Neil Young with Bound for Glory and “A New Way of Living”

Evert van der Weide, gestalttherapeut en mens,

Vraag info: tel. of sms: +33 (0)6 27 78 62 52 of email degeleroos@gmail.com 

Ik vind het fijn te horen of je wel of niet herkenning vindt of iets wilt delen. Ik werk ook met videogestalt sessies, zoals je hierboven in de foto kunt zien.

N.B. Ik heb een leven lang ervaring met elk gebied van het leven waar je tegen aan kunt lopen. Ik ben er zelf met pijn en moeite volgroeider uit tevoorschijn gekomen. Vallen en dan met nieuwe energie op staan. Verder gaan op je eigen pad. 

Indien je iets meer van mij als persoon wilt weten. Zie: http://www.degeleroos.nl/Personalia.htm  of  https://www.linkedin.com/home?trk=nav_responsive_tab_home .

Ik werk sinds 30 jaar niet meer met diagnoses of etiketten, maar met luisteren zonder oordeel. De waarheid van jouw gevoelens ontvouwen en het terug vinden wat klopt voor jou.

Wil je mijn  artikelen terug lezen: https://gestalttherapieblog.wordpress.com/

Zie ook de website: www.degeleroos.nl  op de eerste pagina onder het kopje: Bewust zijn.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s