Ontplooi je mens zijn, je zelf zijn – beter contact maken

Je zelf kennen!

Het is normaal als jij je af en toe niet lekker in je vel voelt zitten. Begrepen voelen is essentieel voor welzijn.

Nu naar de praktijk van alle dag. Waar loop jij tegen aan en waarin verlies je energie? Waar wil jij naar toe?

Voel jij je schuldig? Voel je schaamte? Voel jij je verlegen? Voel jij je geremd of onderuit gehaald in bepaalde situaties? Gevoel het niet goed te doen? Voel jij je down of depressief, of wordt je gepest? Kom je telkens in (relatie-)conflict? Als jij gevoelens hebt dan ben je een puur mens en verdienen jouw gevoelens de aandacht en attentie die ze vragen, voor zuiver je zelf en de ander leren kennen. Ieder van ons heeft recht op acceptatie, respect en begrip.

Ik kan je nu op afspraak helpen. Ik hanteer geen wachtlijsten en geen lange procedures voor intake. Ik werk niet met diagnoses.

Dan stil staan bij dagelijks leven. Waar lopen we tegen aan en wat voor effect heeft dat op ons voelen.

Op wat ik doe. Wat is het effect van wat ik doe? Kan ik doen op een manier, dat ik mij vrij voel en de ander vrijlaat in zijn/haar manier van zijn? Dat ik de ruimte voelt mij mede te delen en de ander vertrouwen heeft zich aan mij mede te delen daar er geluisterd wordt?

Terug naar je pure zelf, afschudden van de (leer-)programma’s van hoe je zou moeten zijn. Vrijkomen van de indoctrinatie, aandacht geven aan wat gebeurd in jezelf? Als jij jezelf beter begrijpt, dan kun je de ander beter gaan begrijpen, invoelen.

In een Gestalt-groep werken we met awareness en dat is oefenen in een veilige situatie, waarin talloze inzichten en ontdekkingen gedeeld en geoefend kunnen worden in een setting met aandacht voor wat jij hoort, ziet en voelt. Nieuwe kansen ontdekken in een vastgelopen situaties om een nieuw antwoordt te vinden in hoe te reageren in een situatie. Een doorbraak realiseren. Los komen uit de oude blueprints van denken, voelen, handelen.

Ik werk met verschillende vormen van werken aan het benutten van je ongekende mogelijkheden, kies wat het meest aanspreekt bij jouw situatie en voelen nu:

Zie de pagina: http://www.degeleroos.nl/Gestalttherapie.html

In verbinding en ik zie er naar uit om jou te ontmoeten op het pad naar awareness en het zicht op je kansen en mogelijkheden in dagelijks leven,

Bruce Springsteen: “The Human Touch”

Terug naar je eigen basis. De menselijke aanraking.

Gestalt-workshop 31 oktober 2020

Informatie of wil jij graag deelnemen aan deze Zoom video workshop. Vraag folder of info. Tel. of sms: +33 (0)6 27 78 62 52 of email degeleroos@gmail.com  In Skype:  evertvanderweide  en in Line: Evert of facebook: Evert van der Weide

Evert van der Weide, gestalttherapeut

Indien je iets meer van mij als persoon wilt weten. Zie: http://www.degeleroos.nl/Personalia.htm  of  https://www.linkedin.com/home?trk=nav_responsive_tab_home

Wil je mijn  artikelen terug lezen: https://gestalttherapieblog.wordpress.com/

Zie het boek “Gestalt Therapie Verbatim” van Fritz Perls, Uitg. Bert Bakker 1976. 

“Het begrip verdringing is onzin. Als je kijkt is alles er al. Het belangrijkste is het begrijpen van de projectie.”  Blz. 75. Als je doorziet hoe je de kracht uit handen geeft, dan …….

Zie ook de website: www.degeleroos.nl  op de eerste pagina onder het kopje: Bewust zijn.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s