Een reminder – onaffe situaties?

Vaag onbehaaglijk gevoel dat sluimert

Te maken gehad met afwijzing, uitstoting, etikettering, diagnostisering, pesterijen of ander aangedaan leed zoals misbruik?

Loop je in contact herhaalde malen aan tegen dezelfde vastgeroeste reactiepatronen en verlies je de moed dat verandering mogelijk is? Voel jij de pijn van niet gehoord of gezien worden en zoek je een weg terug te komen in eigen energie? Ik kan je helpen en steunen.

Herstel van steun en vertrouwen in jezelf. Voelen dat je gehoord en begrepen wordt, dat jij er toe doet. Energie die naar binnen geslagen is weer plek geven en tot expressie brengen. Gevoeligheid de waardering terug geven die het verdient. Bron van zuivere waarneming.

Onaffe situaties uit het verleden die blijven hangen. Wat niet af is. In het heden kun je ze doorlichten en met support een nieuwe plek geven en dan laten rusten in het verleden. De ballast van je afwerpen. Vrij komen van de (oordelende) stemmen in je hoofd of omgeving.

“Wat is ….. dat is ……” de toverspreuk in de gestaltbenadering van het leven. Wat zich vlak voor onze neus bevindt niet waarnemen doordat alle energie gaat naar het denken over wat ik of anderen doen. Dat overkomt ons allemaal wel eens.

Deze trainingen zijn voor mensen die met mensen werken en willen stil staan bij zichzelf. Hun gewaar zijn willen ontwikkelen en bekwaam antwoorden in de situatie.

In een Gestalt-groep, week(end) training werken we met bewust zijn en dat is een veilige situatie, waarin als een snelkookpan talloze inzichten en ontdekkingen gedeeld en geoefend kunnen worden in een setting met aandacht voor jou diepere waarneming. (vrij komen van oordelende stemmen in je hoofd). Met open ogen je voelen verkennen in het geheel. Begrip ontwikkelen voor je zelf. De kansen om een nieuw antwoordt te vinden in een moeilijke situatie. Een doorbraak realiseren. Uit het plaatje stappen en dan aanwezig zijn in het nu. Wat is… dat is.

Ik werk met verschillende vormen van werken aan het benutten van je ongekende mogelijkheden, kies wat het meest aanspreekt bij jouw situatie en voelen nu:

Zie de pagina: http://www.degeleroos.nl/Gestalttherapie.html

In verbinding en ik zie er naar uit om jou te ontmoeten op het pad naar het licht en de reminder aan je kansen en mogelijkheden in dagelijks leven,

Queen: “I want to break free”

Gestaltweekend 18-20 december 2020

Heling en herstel van zuivere kracht – magic

Afhankelijk van de corona-situatie is deze training op locatie in Treignat of videosessie via ZOOM.

Bossen Treignat

Evert van der Weide, gestalttherapeut en mens,

Indien je iets meer van mij als persoon wilt weten. Zie: http://www.degeleroos.nl/Personalia.htm  of  https://www.linkedin.com/home?trk=nav_responsive_tab_home . Ik heb ervaring met opvang van vrouwen op geheim adres, psychiatrische problemen en (dwang)neuroses. Ik werk sinds 30 jaar niet meer met diagnoses. 

Wil je mijn  artikelen terug lezen: https://gestalttherapieblog.wordpress.com/

Zie het boek “Gestalt Therapie Verbatim” van Fritz Perls, Uitg. Bert Bakker 1976. 

“Het begrip verdringing is onzin. Als je kijkt is alles er al. Het belangrijkste is het begrijpen van de projectie.”  Blz. 75. Als je doorziet hoe je de kracht uit handen geeft, dan …….

Tel. of sms: +33 (0)6 27 78 62 52 of email degeleroos@gmail.com  In Skype:  evertvanderweide  en in Line: Evert of facebook: Evert van der Weide Zie ook de website: www.degeleroos.nl  op de eerste pagina onder het kopje: Bewust zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s