Wakker voelen – awareness – hier en nu

Waarnemen:  contact nu

Wil jij ontsnappen uit het steeds in hetzelfde patroon verzeild raken en een doorbraak in contact maken? Vraag mijn assistentie en van de deelnemers in de groep om van een probleem een oplossing te maken en naar een nieuw niveau van bewust zijn (awareness) te gaan.

Ontwikkel de kwaliteit om helder en zuiver op jezelf te kunnen reflecteren, vertrouwen en dan kunnen zien en ervaren hoe jij ruimte in contact kunt scheppen, de verbinding kunt herstellen en gevoelens weer kunt laten doorstromen, waardoor blokkades in je lichaam los worden gelaten.

Oude reactiepatronen uit het verleden  d o o r z i e n  en dan is er verandering. Zuiver waarnemen hoe en wat ik doe geeft lucht. Ik kan het effect ervaren van de unieke waarheid in het nu. Het effect van wat ik doe op de ander niveau gaan waarnemen en toetsen aan wat ik wil.

Nieuwe ervaringen komen beschikbaar. Wegen vinden om uit het denken te stappen. Een stap naar wat nu waarneembaar is. In dit gestalt-weekend ontdek ik “hoe kan ik dat doen” Eigen tools die reeds sluimerend aanwezig zijn her v i n d e n.

Voelen ik kan…..

Support van een klante: Wat een geweldige sessie was dit. Ik voel me wakker, heel wakker !!!

Gestaltweekend 18-20 december 2020 in Treignat.

Afhankelijk van de Covid19 lockdown.  Anders training vanuit je eigen huis deelnemen middels ZOOM.

Etiketten, labels en diagnoses van belevingen of gevoelens maken je invalide, want zij geven geen inzicht wat jij wel of niet kunt doen om je anders te gaan voelen. Een etiket kan je het gevoel geven in een hoek gedrukt te worden en dan heb je tools nodig, om jezelf te bevrijden.

Hoe kun je weer bij jezelf komen?

Ontdek wat voor kansen je hebt te veranderen waardoor jij je niet meer belemmerd laat voelen in jouw leven. Maak je vrij van de medische of andersoortige beperkende korsetten en adem diep door en ontdek wat jij kunt doen om meer van je leven, je contacten, je avonturen te genieten. Los komen van de gevangenis van beperkende denkpatronen.

Ik en jij hebben al dat dieper inzicht in de bron. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemerschap. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert  o o r d e e l l o o s  communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, thuis, op je werk en in de maatschappij. De gestalt training kan individueel, relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of week ter plekke of middels video.

De gestalt-weekends zijn voor ieder die wil  o n t d e k k e n, bereid is te ervaren en wil stilstaan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf. Dit weekend geeft een kans op nieuwe inzichten en begrijpen van  je zelf.

Geef je nu op voor dit unieke en inspirerende Gestalt weekend 18-20 december 2020 Treignat Frankrijk.

Aanmelding naar: degeleroos@gmail.com of sms +33627786252

Ik ben Evert van der Weide ,

Woon in Frankrijk, ik heb nu bijna 40 jaar ervaring als Gestalt therapeut. Ik werk met individuele, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei van ieder mens in het actuele moment van het nu in dit leven.

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je  ontvangt 14 dagen van tevoren  de routebeschrijving of inlogcode voor Zoom, zodat je vanuit eigen huis aan de training kunt deelnemen.       

Zie ook de website: www.degeleroos.nl  op de eerste pagina onder het kopje: Bewust zijn.  

Wil je deze email niet meer ontvangen retourneer dan deze email met nee.

Ter inspiratie: Susanne Vega: Luka https://www.youtube.com/watch?Zt7J0iaUD0&ab_channel=SuzanneVegaVEVO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s