Voedend contact met je zelf en in relatie nu realiseren.

Gewaar zijn

Hallo «Begroetingsregel»?

Hoe kun jij nu stappen zetten om voedend contact met je zelf te realiseren en dan de relatie te ontplooien. De tools welke je reeds in huis hebt zoals zelfreflectie, uitdrukking geven aan jezelf, duidelijke taal, voedende woorden en de klankkleur van je woorden congruent maken met je diepere voelen. Kun je met je aandacht gaan waar je nu bent, wat de rode draad is in je leven? Kun jij je een moment herinneren dat de wereld open voelde voor jou.

In onze relaties met onze geliefden krijgen we allemaal de kans om wakker te worden voor een diepere waarheid. Wanneer we onze FOCUS verleggen naar wat we hier zijn OM TE GEVEN en TE WORDEN voor degenen van wie we houden, verandert het hele spel.

Met onze familie, vrienden, geliefden, buren, teamgenoten – ALLE relaties zijn een plek die we GEVEN, niet om te krijgen.

We geven ons LICHT, onze AANWEZIGHEID, onze AANDACHT en onze pure LIEFDE – niet alleen op Valentijnsdag maar ELKE dag!

Als je op dit moment geen relatie hebt, kan dit een tijd zijn om de visie van de liefde die je verlangt duidelijk te definiëren. Wat zou je samen creëren en delen? WIE zou je bereid zijn om de beste versie van jezelf te worden voor iedereen van wie je houdt? Hoe wil je opdagen voor je geliefden? En voor degenen onder jullie die niet fysiek in de buurt kunnen zijn van je liefste, hoe zou je creativiteit en zorgzaamheid kunnen gebruiken om hen je liefde te laten voelen? ❤️

Betrokkenheid, acceptatie geven, een diepere waarheid onthullen en tot expressie brengen

In de training aandacht voor in contact kunnen treden met die diepere waarheid in jezelf om directer contact te kunnen maken op een dieper level.

Gebruik gaan maken van de taal van het voelen, van het ervaren. Zuivere directe en duidelijk taal gaan gebruiken om uit te drukken wat je op dieper level voelt en dat is in het hier en nu waarnemen en uitspreken.

Vraag eventueel info over relatie-sessies of de aansluitende relatie-training in blokken van enkele dagen verdeeld over het jaar en met aan het eind een certificaat van deelname.

In deze relatie-week met behulp van gestalt-principes kun je nieuwe ontdekkingen doen “op de weg naar een voedende relatie en de ander echt ontmoeten in zijn”. De eigen vaardigheden, waar wellicht het contact mee verloren is geraakt door opvoedings- en educatieprogramma’s het contact mee herstellen. Wanneer we kunnen oefenen met herkenning van “denk en doe patronen, “taalpatronen” en “zuiver  w a a r n e m e n  in het nu” en als je liefdevol waar neemt kun je de bewuste keuze maken anders te doen. De relatie voedend maken. De taal anders gebruiken. Uit de automatische reactie-patronen  en l o s g e k o m e n  ontspannen.  Terug naar de bron van ervaren in jezelf en zuiveren van de bijkleuringen welke je hebt opgelopen in dagelijks werk en leven.

Ieder van ons heeft dat diepere inzicht al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar vaak niet bij. Trainingen dienen om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemer zijn in je bestaan. Dit brengt jouw wijsheid, kracht, leiderschap. Je ontdekt hoe je oordeel loos kunt communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, in je relatie, in je werk en in de dagelijkse contacten. De gestalt training kan eveneens individueel, middels relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of een intensieve weektraining.

Ik ben Evert van der Weide , ik woon nu in Frankrijk, ik heb nu 41 jaar ervaring als Gestalt therapeut; zie Linked. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met specifieke gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Voor info en data kun je mij e-mailen degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Wil je wekelijkse emails ontvangen of specifieke info (thema van jouw leven) of een inschrijfformulier.

Voor inspiratie: “Stand by me” van John Lennon: https://www.youtube.com/watch?v=HfP8lT5GUjg&ab_channel=smartskill95  

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm  folder in voorbereiding

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Gestaltweek “voedende relatie” 24-31 augustus 2021 in Frankrijk

Opgeven voor 1 mei 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s